Magazin

2019.06.19

5 klassz strand vidéken

Ha azt hiszed csak a Balatonról lesz szó ebben a cikkben, akkor tévedsz! Bemutatjuk az ország legjobb vidéki strandjait!

Utazás

2019.06.17

5 fantasztikus strand Budapesten és környékén

Itt a kánikula ez már nem vitás. Ilyenkor a legjobb egy hűvös szobában hideg frissítőket kortyolgatva tv-t nézni. Bocsánat. Nem is ez a legjobb, hanem kimenni a szabadba és pancsolni a családdal és barátokkal, természetesen szigorúan betartva az írat...

Utazás

2019.04.11

Tavaszi kirándulóhelyek

Hamarosan jönnek szépen sorban a hosszúhétvégék, s sokan ilyenkor elérkezettnek látják az időt arra, hogy kirándulást szervezzenek, és felfedezzenek egy-egy új szemet gyönyörködtető tájat. Most belföld az úti cél, és összegyűjtöttünk Nektek néhány ol...

Hírek

2019.04.09

Népszerű piknikező helyek Budapesten

Már hosszú ideje vártuk az igazi jó időt, és végre be is köszöntöttek az üde, kicsit szellős, napsütéses tavaszi napok, amelyek pont tökéletesek arra, hogy némi elemózsiát, plédet, társast ragadjunk, és elmenjünk valahová piknikezni. A vidékiek ilyen...

Hírek

2019.03.19

Hosszú hétvége külföldön!

Jön a jó idő és jönnek a hosszú hétvégék. De hol is töltsük el ezeket a szabad napokat, ha nem szeretnénk otthon kuksolni? Most pár közeli de külföldi helyszínt mutatunk be nektek.

Utazás

2019.03.19

Hosszú hétvége belföldön!

Ha itt a hosszú hétvége, nem szükséges messze utazni ahhoz, hogy kikapcsolódjunk. Magyarország számos olyan úticéllal rendelkezik, amire érdemes rászánni pár napot!

Utazás

2019.03.19

Mi legyen a bőröndben, ha hosszú hétvégére utazol?

Mindig nagy kérdés, hogy miket rakjon be az ember a csomagjába, ha csak pár napra utazik el. Minden eshetőségre fel kell készülni, de mégsem akarunk nagy bőrönddel elindulni. Most elmondjuk a tuti tippeket!

Hírek Utazás

2019.02.20

3 romantikus randihelyszín tavaszra

Tavasszal mindenki feléled, ilyenkor kialakulnak új szerelmek, és mindenki kicsit fogékonyabb a romantikázásra. Ha ti is szeretnétek elvonulni, egy hétvégét kettesben tölteni, ajánlunk három helyszínt, ami ideális úti cél lehet.

Utazás

2019.02.20

3 érv a belföldi utazás mellett

Minden évben megtervezzük az éves nyaralásunkat - hogy hol legyen, mikor menjünk, mennyi időre, mekkora legyen a büdzsé. De vajon hányszor tervezünk olyan nyaralást, vagy hétvégi pihenést, amelyben a főszereplő egy magyarországi helyszín? Pedig a bel...

Hírek Utazás

2019.02.20

Hova utaznak legszívesebben a magyarok?

Az elmúlt években újra nagyon népszerűvé váltak a külföldi utazások. Manapság a fapados légitársaságoknak köszönhetően ma már néhány ezer forintból megnézhetjük Európa szinte bármelyik fővárosát, amit a magyarok előszeretettel ki is használnak.

Hírek