Hova utaznak legszívesebben a magyarok?

2019-02-20 09:00

Hírek

Az elmúlt években újra nagyon népszerűvé váltak a külföldi utazások. Manapság a fapados légitársaságoknak köszönhetően ma már néhány ezer forintból megnézhetjük Európa szinte bármelyik fővárosát, amit a magyarok előszeretettel ki is használnak.

Most összeszedtük a 3 legnépszerűbb külföldi úti célt.

London
Az angol főváros már hosszú évek óta töretlenül népszerű a magyarok körében, mind turistaként, mind munkavállalóként. Habár nagyon olcsón ki lehet utazni, a szállás és az étkezés nem annyira kedvező itthoni viszonylatban, de egyszer mindenképp érdemes ide ellátogatni!

Róma
Róma, amely már évezredek óta létezik és pontosan emiatt olyan izgalmas. A városban keveredik az ókori kultúra, a divat, a gasztronómia és még sorolhatnánk… Rómában a látnivalók szinte egymást érik, így kellemes, frissítő sétákkal nézhetjük meg a város összes nevezetességét.

Berlin
Berlin rendkívül sokszínű kulturális élete nagyon sok turistát vonz minden évben. Valószínűleg a magyarok körében is emiatt vált nagyon kedvelt úti céllá, hiszen viszonylag könnyen elérhető. A modern, mégis régi korokat őrző helyeket kedvelők számára ideális választás, sajátos hangulatával, sokszínűségével.