Mi legyen a bőröndben, ha hosszú hétvégére utazol?

2019-03-19 20:35

Hírek Utazás

Mindig nagy kérdés, hogy miket rakjon be az ember a csomagjába, ha csak pár napra utazik el. Minden eshetőségre fel kell készülni, de mégsem akarunk nagy bőrönddel elindulni. Most elmondjuk a tuti tippeket!


Szükséges lesz egy jól variálható farmerra, ami elegáns és laza helyekre is felvehető. Legyen nálad mindig egy csinosabb blúz/ ing, ami a farmerral tökéletes egy elegánsabb étterembe is. Kényelmes pólók és pulóverek sem maradhatnak ki a bőröndből. Egy úszónadrág és fürdőruha minden kis zugban elfér! Sosem tudhatod, mikor jön szembe egy tuti fürdő vagy strand! Ezen kívül csak vízálló kabátra és pár kényelmes cipőre van szükséged és indulhat is a hétvége!
alt textHa már a ruhákon túlvagyunk beszélhetünk az egyéb elengedhetetlen kiegészítőkről. Telefon és fényképezőgép! Így biztos, hogy minden élményt megörökíthetsz a nyaralás során! Legyen nálad egy laza de divatos hátizsák, amiben elfér pár dolog, ha kirándulni mentek.
alt textA biztonság kedvéért ne hagyd a szálláson az irataidat és a pénzed! Manapság külföldön, ill. minden európai országban lehet a legtöbb helyen bankkártyával fizetni, biztonságosabb, ha azon viszed magaddal a költőpénz nagy részét.
alt text


Ha a legjobb kikapcsolódást keresed, akkor fontos, hogy ne hagyd otthon a párod és a barátaidat sem, hiszen együtt még nagyobb élmény az utazás!