Magazin
Utazás

2019.06.19

5 klassz strand vidéken

Ha azt hiszed csak a Balatonról lesz szó ebben a cikkben, akkor tévedsz! Bemutatjuk az ország legjobb vidéki strandjait!

Utazás

2019.06.17

5 fantasztikus strand Budapesten és környékén

Itt a kánikula ez már nem vitás. Ilyenkor a legjobb egy hűvös szobában hideg frissítőket kortyolgatva tv-t nézni. Bocsánat. Nem is ez a legjobb, hanem kimenni a szabadba és pancsolni a családdal és barátokkal, természetesen szigorúan betartva az írat...

Utazás

2019.03.19

Hosszú hétvége külföldön!

Jön a jó idő és jönnek a hosszú hétvégék. De hol is töltsük el ezeket a szabad napokat, ha nem szeretnénk otthon kuksolni? Most pár közeli de külföldi helyszínt mutatunk be nektek.

Utazás

2019.03.19

Hosszú hétvége belföldön!

Ha itt a hosszú hétvége, nem szükséges messze utazni ahhoz, hogy kikapcsolódjunk. Magyarország számos olyan úticéllal rendelkezik, amire érdemes rászánni pár napot!

Utazás

2019.03.19

Mi legyen a bőröndben, ha hosszú hétvégére utazol?

Mindig nagy kérdés, hogy miket rakjon be az ember a csomagjába, ha csak pár napra utazik el. Minden eshetőségre fel kell készülni, de mégsem akarunk nagy bőrönddel elindulni. Most elmondjuk a tuti tippeket!

Hírek Utazás

2019.02.20

3 romantikus randihelyszín tavaszra

Tavasszal mindenki feléled, ilyenkor kialakulnak új szerelmek, és mindenki kicsit fogékonyabb a romantikázásra. Ha ti is szeretnétek elvonulni, egy hétvégét kettesben tölteni, ajánlunk három helyszínt, ami ideális úti cél lehet.

Utazás

2019.02.20

3 érv a belföldi utazás mellett

Minden évben megtervezzük az éves nyaralásunkat - hogy hol legyen, mikor menjünk, mennyi időre, mekkora legyen a büdzsé. De vajon hányszor tervezünk olyan nyaralást, vagy hétvégi pihenést, amelyben a főszereplő egy magyarországi helyszín? Pedig a bel...

Hírek Utazás